Hur gör jag en retur?

GÄLLER KUNDER SOM BESTÄLLT MED POSTNORD.

1. Fyll i retursedeln som vi skickat med din beställning.

2. Packa ner dina varor tillsammans med retursedeln. Använd helst samma påse som vi skickat dina varor i. Använd inte en påse eller en kartong som är större än den du fått då detta kommer resultera i en tilläggsavgift.

3. Gå in på https://madlady.se/retur och registrera din retur så att du får en QR-kod (du behöver inte ha ett konto hos oss eller vara inloggad via ditt konto för att göra detta).

4. Skanna QR-koden hos ditt postombud så skriver dem ut en fraktetikett som klistras på paketet.

GÄLLER KUNDER SOM BESTÄLLT MED BRING.

1. Fyll i retursedeln som vi skickat med din beställning.

2. Packa ner dina varor tillsammans med retursedeln. Använd helst samma påse som vi skickat dina varor i. Använd inte en påse eller en kartong som är större än den du fått då detta kommer resultera i en tilläggsavgift.

3. Klistra på fraktetiketten som du fick med din order. Klistra den över den gamla etiketten.

4. Lämna in hos ett postombud.

Du behöver alltså inte registrera en retur via vår hemsida.